Crocs Crocs Karin Butterfly Clog K Rasberry

8gvm8SPY0V

Crocs Crocs Karin Butterfly Clog K Rasberry

Crocs Crocs Karin Butterfly Clog K Rasberry
Produktbeskrivelse Crocs Detaljer: Borrelås Merke: Crocs Tittel: Barn Type: Sandals Farg: Rosa Passer: Normal Yttermateriale: Gummi Syntet Såle: Gummisåle Syntet Artikelnummer: 54513-00 Crocs Crocs Karin Butterfly Clog K Rasberry Crocs Crocs Karin Butterfly Clog K Rasberry

Halvparten av norske toppledere ønsker ikke å lytte til sine ansatte i forkant av endringer eller nedskjæringer i bedriften.

Rohde 581740 Rot
Fitflop Crystal Zstrap Sandal Black
Clarks Orinoco Club Chocolate Leather
Puma Flare V Kids Atomic BlueBlackBlack
Puma Puma Rebound Street L Jr WhiteWhite

Ledernes forbundsleder Jan Olav Brekke.

Dette avdekkes i Norsk Ledelsesbarometer, som utføres av kunnskapssenteret De Facto på oppdrag for organisasjonen Lederne. Over 3000 mellomledere fra hele landet deltok.

– Det er skremmende at annenhver sjef tar såpass alvorlige avgjørelser uten å prate med sine ansatte først. Å gjennomføre rasjonaliseringstiltak uten støtte eller forståelse i organisasjonen kan skade både arbeidsmiljø, engasjement, lojalitet og effektivitet i en bedrift, sier Jan Olav Brekke, forbundsleder i Lederne.

Ender opp med ja-folk
Han advarer mot innføring av autoritære styringsmodeller der medbestemmelse og engasjement erstattes med målinger og kontroll. – Mer kontroll og mindre medbestemmelse bygger ned lojalitet, initiativ og entusiasme blant medarbeiderne. Da kan man ende opp med ja-mennesker som kun gjør en innsats der de vet de blir målt, sier Brekke.

Ifølge rådgiver Stein Stugu i De Facto viser Ledelsesbarometeret at det er blitt vanskeligere for ansatte å varsle om kritikkverdige forhold på jobben. Dette til tross for at arbeidsmiljøloven skal gi varsleren beskyttelse mot gjengjeldelser og straff.

Negativ utvikling
Brekke i Lederne påpeker at mange bransjer og virksomheter med raske skritt beveger seg vekk fra en av styrkene i det norske arbeidslivet, nemlig trepartssamarbeidet mellom arbeidsgiver, arbeidstaker og staten.

– Trepartssamarbeidet er ikke perfekt, men det bør ikke hives ut av vinduet til fordel for tankegods som er fremmed for vårt samfunn og vår kultur. Det er en beklagelig, skremmende og negativ utvikling som vi må stoppe, sier Brekke.
(Pressenytt)

Om Norsk Ledelsesbarometer 2013:

  • Norsk Ledelsesbarometer 2013 er en rapport som er gjennomført av kunnskapssenteret De Facto på vegne av organisasjonen Lederne.
  • Ledelsesbarometeret er gjennomført for sjette år på rad og har til hensikt å kartlegge arbeidsforholdene til norske mellomledere. Ledelsesbarometeret har tidligere år skapt oppsikt i media på grunn av sine avsløringer og funn.
  • Respondentene i undersøkelsen er mellomledere og tillitsvalgte som er medlemmer av organisasjonen Lederne. Se Superfit Korkis Black Combi
    .

Kilde: Norsk Ledelsesbarometer 2013

Om Lederne:

  • Lederne ble stiftet i 1910 og er en partipolitisk uavhengig organisasjon.
  • Lederne er organisasjonen for nærmere 17 000 ledere og betrodde ansatte på ulike nivåer i vel 1200 bedrifter.
  • Bidrar med individuell service, rådgivning, utvikling, forhandlingsservice og juridisk støtte.

Kontaktpersoner:

Publisert i Levis® Tshirts med print graphic black
, adidas Originals Superstar Slipon Core Black/Core Black/Core Bla
, TOM TAILOR Genser knitted navy

Flere saker du kanskje er interessert i